Vandingsforbud

Kære medlemmer

Det er med meget tungt hjerte, at vi må meddele, at vi nu bliver ramt af det vandingsforbud, der blev vedtaget på byrådsmødet i maj.

Helt konkret betyder det, at vi ikke kan vande vores baner – ergo kan der kun spilles på banerne, når de er mættet af regnvand. Vi forventer, at medlemmerne vil overholde dette. Der må IKKE spiles på banerne, hvis de er tørre/støver.

Bestyrelsen har gjort alt hvad der har været muligt for at få lov til fortsat at vande. Magion er blevet pålagt at nedlægge boringen som vi bruger. Der arbejdes på en samlet løsning fra Kommunen, Fodbold og Tennis. Men den løsning kommer ikke bare lige – der kan gå 2-3 måneder inden der er en løsning klar.

At bruge byvand er en dyr og langsom mulighed. Der er ikke tryk nok på byvandet til at kunne bruge det eksisterende sprinkleranlæg. Hvis I skulle sidde med en god ide til vanding, så sig endelig frem.

Ydermere henstiller vi meget kraftigt til at man ikke går til pressen med frustrationerne. Det vil være at skyde os selv i foden. Der vil ikke være forståelse – hverken fra Kommunen eller Grindsteds borgere. Alle andre har rettet ind og lukket boringer. Vi har et godt samarbejde med Kommunen og Fodbold om denne sag og alle er meget opsat på at finde en løsning. Dette samarbejde ønsker vi ikke ødelagt af en presseomtale.

Vi kontakter de omkringliggende tennisklubber for om det er muligt at låne baner, så vi kan få lidt spil. I vil høre nærmere, så snart vi ved noget.

Hvis der er spørgsmål, kan de rettes til Formanden på mail: formand@grindstedtk.dk eller på telefon 30102629.

Med meget frustreret hilsen

Bestyrelsen

Grindsted Tennisklub


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk