Grindsted Tennis- og Padelklub

 facebook.com/grindstedtk


LUKKET FOR NYE MEDLEMMER TIL PADEL

Der er desværre igen helt lukket for optag af senior- og Ungseniormedlemmer til padel. 

Hold øje med vores hjemmeside og facebook side, hvis og når vi igen åbner op for nye tilmeldinger.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 
Aktiviteter lige nu

Klubben er sponsoreret af

Indvielse af padelbaner

Så kom dagen vi alle havde ventet på, at vi officielt kunne åbne vore nye padelbaner for både nuværende, men også for kommende medlemmer lørdag d. 10. september kl. 13.

Mens AC Cup var i fuld gang blev der klippet snor over til de nye baner og spillet blev sat igang.

En dejlig dag var i fuld gang og der spillet ihærdigt på begge baner, mens der kunne købes tøj og udstyr hos Sport24, som havde sat en stand op i dagens anledning.Kom og vær med - der er også plads til dig

Grindsted Tennis Klub er en aktiv forening, der har mange medlemmer i alle aldre. Vores juniorafdeling er god og aktiv med undervisning i tennissporten.

Vi er en klub med fokus på fællesskabet og glæden ved sporten: Her kan alle være med uanset om man barn eller voksen, nybegynder eller øvet. Klubbens frivillige ledere og trænere gør en kæmpe indsats for at klubben er et rart sted at være og selvfølgelig for at skabe nogle gode rammer for udviklingen af medlemmernes tennisspil.

Klubben blev grundlagt for 100 år siden og selvom hun er ved at være en ældre dame med en lang historie, har vi også blik for udviklingen. Derfor har vi netop investeret i to nye padelbaner som åbner i efteråret 2022. Padeltennis oplever stor fremgang i disse år og når de nye baner er klar kan du booke tid her på hjemmesiden. 


Find vej

Grindsted Tennis- og Padelklub
Søndre Blvd. 23
7200 GrindstedHjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk